Realinform AS forvalter Norges største database for leietakere. Selskapet er en del av CityMark, som er Nordens største innenfor samme felt. I Norge er vi 5 ansatte med kontor i Oslo sentrum og avdelingskontor i Brønnøysund. I Norden er vi 30 ansatte med kontor både i Stockholm, København og Helsingfors.

 

Selskapene er eid av fondet Docu Nordic, som omsatte for 430 millioner kroner i 2016.

 

Via vår leietakerdatabase og ringeprosjekt har vi i over 11 år bistått utleiere av næringslokaler med leads på selskaper som har et ønske om å flytte.

 

Ved å kartlegge, behandle og distribuere kundevennlig informasjon fra det kommersielle leiemarkedet til eiendomseiere og leverandører, kan vi gjennom vår database bistå til raskere og mer presise møter mellom partene.

Vi søker en Daglig Leder som vil være med å utvikle landets største leietakerdatabase for næringseiendom til nye høyder

Med en solid og sterk eier i ryggen, kan vi tilby en nøkkelrolle i oppbyggingen av en viktig satsning i Norge. Du vil være en del av den Nordiske ledergruppen.

 

Du må ha solid erfaring med å ha jobbet tett på utleier og gårdeier av næringslokaler. Du må ha evner og kvalifikasjoner til å lede og motivere ansatte, samt gode kommunikasjons- og relasjonsferdigheter, struktur og handlekraft.

 

Høres dette ut som noe for deg?

Kontakt Per Haaheim, tlf. 90558705

Søknad og CV sendes til per@realinform.no